Over Q-Lise

Een echt familiebedrijf

Na jaren voor een werkgever het onderhoud van felsmachines te hebben uitgevoerd heeft Jan Kappert in 2002 besloten om voor zichzelf te beginnen in de tak die hem het meest aan het hart ligt: felsmachines en het onderhoud hiervan. In de 30 werkzame jaren voorafgaand, had Jan zich ontwikkeld op gebied van onderhouden van felsmachines en heeft hij met succes een innovatief plan opgesteld om lijnsnelheden te verhogen. Met deze specialistische kennis en kunde in pacht, is Quality Line Service (Q-Lise) ontstaan met als doel haar klanten te ontzorgen in het onderhoud, reparaties en inspecties van haar felsmachines.

Opvolging binnen de familie

In hetzelfde jaar, is zoon Niek Kappert in dienst getreden. Hij ging aan de slag als monteur en na jarenlange ervaring en meerdere opleidingen verder, heeft Niek het stokje in 2013 van Jan overgenomen, met veel succes.

Q-Lise heeft zich onder de vlag van Niek Kappert verder gespecialiseerd in het onderhouden van diverse felsmachines. Het werkgebied is verder uitgebreid van alleen binnen Europa, naar buiten Europa zoals Engeland en Afrika. Ook zijn de werkzaamheden uitgebreid. Bij Q-Lise kunt u nu namelijk ook terecht voor onder andere felstesten met als hoofddoel het optimaliseren van de felskwaliteit en felscursussen waarbij we het kennis niveau van de medewerkers van onze klanten verder verhogen.

Onze dienstverlening

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij dit familiebedrijf hoog in het vaandel. Q-Lise beschikt over een vast team van specialisten die over uitvoerige kennis beschikken van felsmachines en het felsproces. Met deze specialisten onderhoudt Q-Lise de felsmachines bij haar klanten die hun producten verpakken in blik, karton of plastic waarbij gebruik wordt gemaakt van een felsmachine die de deksel op de bus felst. Op dit moment wordt er service verleend aan klanten in de sectoren bier, frisdrank, melk, melkpoeder, conserven, vis, koffie en pinda’s.

Q-Lise heeft kennis van de meest voorkomende leveranciers van felsmachines en de daarbij behorende typen, daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een inspectie, reparatie en revisie van de felsmachine. Klik hier voor meer informatie over onze dienstverlening en werkwijze.

Met of voor ons werken?

Bel ons op: 0572 – 745 041 of mail naar info@q-lise.com