Revisie

Revisie

Het doel van een revisie is om de levensduur van de machine te verlengen, de prestatie te verbeteren en de operationele efficiëntie te optimaliseren. Een revisie begint bij ons met een revisie opname/diagnose van de machine. Bij de revisie opname kijken wij door middel van een grondige inspectie naar de huidige conditie van de machine en specifiek naar de slijtdelen. Daarnaast nemen wij de onderhoudshistorie en productie prognose voor het aankomende jaar mee in onze afweging welke werkzaamheden er met de revisie moeten worden uitgevoerd.

Tijdens de revisie worden de bouwgroepen stuk voor stuk gedemonteerd en beoordeeld. De bestelde onderdelen worden vervangen, de conditie van de gedemonteerde delen wordt beoordeeld en indien nodig wordt er gerapporteerd voor een volgende revisie.

Nadat alles gerepareerd en vervangen is worden alle bouwgroepen weer samengevoegd en afgesteld. De machine ondergaat hierna nog een uitgebreide test om te controleren of alles correct functioneert en de felsen voldoen aan de vereiste specificaties. Als laatste begeleiden onze monteurs de testrun en opstart van de lijn voordat deze weer wordt overgedragen aan de klant.

Meerjarig revisieplan

Naast het standaard revisieplan kunnen wij ook ondersteuning bieden voor het opstellen van een meerjarig revisieplan. Bij een meerjarig revisieplan wordt er voor een complete cyclus van onderhoud waarin de gehele machine gereviseerd wordt een plan opgesteld. Afhankelijk van de machine is dit meestal een 4, 6 of 8 jaren onderhoudsplan.

Met dit meerjaren revisieplan heeft u een overzicht van de revisiewerkzaamheden voor meerdere jaren waarmee ook een duidelijke kostenraming gemaakt kan worden voor het onderhoudsbudget.

Revisies kunnen bij u op locatie of bij ons in de werkplaats plaatsvinden, net wat u het beste uitkomt. Ons team staat daarvoor klaar.