Craft Brewers

Craft brewers

De markt van craft brewers is de laatste jaren aanzienlijk gegroeid. Naast het vullen van flessen zien we een toenemende trend van het gebruik van blikverpakkingen. Omdat dit voor veel afvullers een geheel nieuwe wereld is en de kennis van het zorgvuldig sluiten van blikken, inclusief het gebruik van bijbehorende meetapparatuur, een beperkende factor kan zijn bij het leveren van de gewenste kwaliteit, bieden wij advies en mogelijkheden aan. Hiermee kunnen zelfs op kleine schaal de brouwers, profiteren van deze mogelijkheden als grotere afvullers.

Een onderdeel hiervan is het uitvoeren van felsmetingen op de afgevulde bussen. Dit kunnen wij bij u op locatie doen, maar er kunnen ook bussen worden opgestuurd waarbij wij de metingen en controle in onze werkplaats uitvoeren.

Na uitvoering van de meting ontvangt u het volledige meetrapport inclusief foto’s met bijbehorend advies en eventueel ondersteuning bij aanpassingen die nodig kunnen zijn om binnen de kaders van kwaliteit te kunnen blijven produceren.

Samen met u wordt de frequentie van felsmetingen afgestemd en wordt besproken op welke manier wij aanvullende support kunnen aanbieden.